Waarvoor kan je bij Praktijk MAANLICHT terecht?

Werkwijze:

Een eerste afspraak duurt vaak een uur tot anderhalf uur. Jij het een vraag, een klacht een angst een onprettig gevoel terugkerende beelden waar je niets mee kan of bijvoorbeeld een eetprobleem een burnout of een gevoel van niet goed genoeg zijn of wat dan ook alles kan en niets is gek. We kijken samen waar dit vandaan komt (in dit leven of eventueel in een vorig leven dat kan ook:)) Mijn werkwijze kan verschillend zijn per persoon dit komt doordat ik per situatie invoel wat er voor dat moment voor jou belangrijk is. Je krijgt van mij de informatie en handvatten die op dat moment mogen doorkomen het is verder aan jou wat je met die informatie doet. Dat heet eigen keuzevrijheid:) Ik werk met  Chakra's/ Ademcoaching/ kristallen/innerlijk kind/familieopstellingen/en alles wat voorbij komt. 

Restenergieeen/ Entiteiten in huizen:

Soms kan een huis hoe leuk het ook is ingericht niet prettig aanvoelen. We hebben dan vaak te maken met een restenergie door een situatie die daar heeft plaatsgevonden of een entiteit die daar nog aanwezig is. Entiteit klink misschien gek maar meestal is het gewoon de energie van een persoon die moeilijk de aarde heeft kunnen verlaten (vaak door hechten aan iets bijv. een huis of een persoon of een door een traumatische situatie) Ik kan je helpen om die energie op een liefdevolle manier weer uit je huis te krijgen zodat het geen belemmering meer hoeft te zijn voor je woonplezier. 

Consultprijs

Eerste consult altijd € 55,-

Vervolgconsulten 50,- 

Huizen reinigen van restenergieeen of entiteiten 55,-

Soms kan er een reden zijn waardoor een afspraak niet kan doorgaan. Daar is begrip voor,

maar consulten die niet 24 uur van tevoren zijn afgebeld, worden in rekening gebracht

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden steeds minder maar soms gedeeltelijk de consultprijs. 

Het is afhankelijk van de polis die u hebt afgesloten. Vaak zit er een maximum aan per jaar en per persoon.

Leest u ook de kleine lettertjes in uw polis.

Aangesloten bij de SNU

Belangrijk

Een consult is geen vervanging voor een arts, specialist, therapeut of ziekenhuisbehandeling. Hoewel een boodschap/consult positief uit kan werken op je lichaam en geest vind ik dit belangrijk om dit te benadrukken.

06-24215065

Praktijk MAANLICHT 

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now