Bijna volle maan Retraite

6 en 7 juni 2020

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni vieren we dat het bijna zomer is!!
Deze tweedaagse retraite zit bomvol leuke dingen! We gaan stilstaan bij de volle maan van 5 juni wat doet deze voor jou, werken met kristallen, werken met energie, meditaties, wensen en geluksmomentjes, Gronden/aarden, tenen lezen (in samenwerking met Mariet!) avondyoga, ontspanning, creatief, leren werken met kaartendecks (je eigen persoonlijke legging) kampvuur (en op pad in de natuur in samenwerking met Chris! Leuk!) Verder terug naar de basis, wat is er in deze wereld het meest belangrijk voor jou! En hoe kan je deze rust vasthouden. Tips/ Handvatten En verder een heleboel gezelligheid, mogelijkheid om te overnachten (in eigen tentje of in onze yogaruimte) ontbijt, lunch en avondeten, koffie thee en lekkere dingen en fruit:) En voor 's avonds bij het kampvuur een gezellig drankje! Leuk!! Een echt kadootje voor jezelf!!:)
(Maximaal aantal personen is 10!)

Investering al in is 150 euro. Programma start zaterdag 12.00 tot 22.00 en loopt door tot zondag 16.00. Opgave of meer info moniek@praktijkmaanlicht.nl  (06-24215065) (evt. nog 3 plekken ♥ )

 

Chakrayoga cursus (7 weken)

Start dinsdag15 september 2020

True Colours...een reis langs de chakra’s!
 
“…..so dont be afraid to let them show your true colours, true collours are beautifull like a rainbow…….”
                                                      "Cindy Lauper…”
 
In zeven weken langs de chakra’s op de dinsdagavond van 19.30-21.00.
 
Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, onzichtbaar. Door de chakrayoga laat je de energiepunten weer optimaal werken en dat uit zich vaak door beter in je vel te zitten, meer energie te hebben en beter in je eigen kracht te staan. We gaan de diepte in en je zult merken dat je steeds meer in staat bent om patronen te herkennen en energieblokades op te lossen. Waarom ben je zo moe? Waar verlies je energie? Waar ligt je kracht? & lief zijn voor jezelf hoe doe je dat?
Buiten dat is het gewoon een erg leuke & ontspannen vorm van yoga!
Tijdens de lessen komt ook iedere week een stuk mindfulness, verdieping & ontspanning aan bod.
(Yoga ervaring is niet perse nodig om aan deze cursus mee te doen)
 
Locatie: Nieuwe ruimte Tilligte♥.
Kosten 75 euro inclusief thee en dikke naslagmap.

Workshop zielscollage maken 19 December 2020

Een zielscollage is een mooi middel om te kijken wat je bezig houdt en waar je op dit moment staat. Gaandeweg ontstaat er spontaan een collage. Mooi! 

Van 9.00-12.00 Inclusief materialen, thee en iets lekkers een korte reading over je werk en het kiezen van een gelukskristal. Kadootje voor jezelf.

Kosten 45 euro.

Data: Zaterdag 19 december

 

VOLGEBOEKT woensdagavond 25 maart komt Numeroloog Gerrit Jansen (geanuleerd ivm Coronavirus maar! We gaan een nieuwe datum plannen!)

voor de tweede keer naar Tilligte. Omdat de eerste avond binnen no-time vol was nieuwe kans! Die avond vertelt hij per persoon je levensmissie uitdagingen valkuilen en je persoonlijke jaartrilling. Je mag ter plekke een geluidsopname maken met je telefoon van hetgeen hij te vertellen heeft ♥  Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn?
Aanmelden kan via moniek@praktijkmaanlicht.nl (of via 0624215065) Investering = 15 euro ♥ (Er is ruimte voor maximaal 10 mensen en de avond duurt tweeenhalf uur zodat er ook nog eventueel tijd is voor vragen ♥ 

06-24215065

Praktijk MAANLICHT 

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now