NIEUWE GROEP  START  DINSDAG 8 SEPTEMBER

Zwangerschaps/-AdemCoaching: 

Stukje "Me-Time" voor jou en je kindje. Even bewust bezig zijn met je zwangerschap zodat je in vaak alle drukte van de dag je goed voorbereid op je bevalling en de komst van je kindje. Zwangerschaps/-Ademcoaching Nieuwe groep start op dinsdag 8 september vanaf 19.30-21.00.

Je ontvangt veel informatie mbt ademhaling over het opvangen van de weeen, evt klachten die je tegen kunt komen, we doen na dat 12enhalf jaar wel te hebben gedaan geen yoga maar je ontvangt wel veel houdingen die je kunt gebruiken tijdens of voor de bevalling. (Voor de vakantie was de eerste groep die dit nieuwe concept heeft uitgeprobeerd en het werkt super!:)) En natuurlijk stukje ontspanning en allerlei andere tips.

Data: dinsdag 8/15/22/29 september 13 oktober/ 20 oktober. Kosten 90 (inclusief info per les via de mail, thee en een terugkomles met baby’s) Meedoen kan nog! Voor opgave of info moniek@praktijkmaanlicht.nl of 06-24215065.

NIEUW: 

Nieuwe Moeders: 

Een keer in de maand voor "nieuwe Moeders" Vanaf de geboorte van je kind tot dat je kind een jaar is. Een avond voor jezelf waarin je tips ontspanning "me-time" korte meditatie, uitwisseling waar loop jij het eerste jaar tegenaan? Wat kom je tegen, is alles echt altijd leuk en rooskleurig of heb je er weleens flink de pest in en denk je is dit het nu??:) En alles wat er ter tafel komt met als doel: Ik ben een perfecte moeder! Altijd!:) Meedoen kan bijdrage 15 euro per keer. Tijdstip van 19.30-21.30 

Zin? Je hoeft alleen maar een "Nieuwe"Moeder te zijn (en Nieuwe moeder ben je ook bij je eventuele tweede of derde kindje:) eerstvolgende data: dinsdagavond 20 oktober/ 17 november/ 22 december 2020

Volle Maan buitenyogales woensdag 2 september 2020

Van 19.30-21.30 (Aanmelden kan nog nog 4 plekken ♥)
Om het af te leren:) en omdat zoveel mensen mij vragen doe je echt geen "gewone yoga"meer.....? :)

Woensdagavond 2 september 2020. Waar? op het veld bij de voormalige yogaruimte Tilligte. Dit veld is groot genoeg :) start 19.30 - 21.30.
(Bijdrage:15 euro inclusief info, drankje en kampvuur:)) ♥

Opgave: moniek@praktijkmaalicht.nl/ 06-24215065

Sacred Woman ♥ 

Start 14 september 2020 (Vol♥)

Start 11 januari 2021 (aanmelden kan nog ♥)

Op 7 maandagavonden van 19.30-21.30 ♥

Heractiveer  je heilige vrouwelijke Kracht ♥

Wat mag je verwachten van deze mooie cursus.

Ik neem je in 7 avonden mee naar de volledigheid van je heilige vrouwelijke kracht ♥

Je gaat terug naar de oorspronkelijke kracht en wijsheid.

We werken met mooie Rituelen rondom vrouwelijkheid, je werkt met kristallen, kaartendecks, de heilige elementen, de kracht van de maan, maakt kennis met de oude wijsheid van de godinnen. We kijken waar de chakra’s de energiepunten in je lichaam voor dienen en wat ze voor jou in al vrouwelijke zijn kunnen betekenen. Je leert waar jou kennis verborgen ligt maar ook wat je eventuele valkuilen en nieuwe kansen zijn.

Je ontdekt in welke fase van je leven je op dit moment staat, over zelfliefde over voeding over je hormonale systeem over de kracht van sexuele energie. Je werkt met de vier elementen, de verhouding mannelijke/vrouwelijke energie die in jou aanwezig is. Je leert vertrouwen op je intuitie en hoogsensiviteit. Vertrouwen compassie universum down to earth over angsten, grenzen en LIEFDE! ♥ En alles wat ter tafel komt:)

Een prachtig (en krachtige! Training) voor vrouwen in iedere levensfase. Kadootje voor jezelf! Deze training wordt gegeven in onze mooie praktijkruimte in Tilligte.

Aan tafel dus niet op matje:) op anderhalve meter afstand van elkaar (maar wel in krachtige verbinding)

We werken binnen en buiten ♥

Investering 125 euro voor 7 lessen van twee uur, inclusief thee.

Data: 14/ 28 september 12/26 oktober9/23 november/ 7 december 2020 ♥

31 oktober 2020: Stiltewandeling "Avondstilte" (in mooie samenwerking/ info volgt snel:))

Workshop Zielscollage maken 19 December 2020

Een zielscollage is een mooi middel om te kijken wat je bezig houdt en waar je op dit moment staat. Gaandeweg ontstaat er spontaan een collage. Mooi! 

Van 9.00-12.00 Inclusief materialen, thee en iets lekkers een korte reading over je werk en het kiezen van een gelukskristal. Kadootje voor jezelf.

Kosten 45 euro.

Data: Zaterdag 19 december

Bijna volle maan Retraite

22 en 23 mei 2021

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni vieren we dat het bijna zomer is!!
Deze tweedaagse retraite zit bomvol leuke dingen! We gaan stilstaan bij de super volle maan van 26 mei wat doet deze voor jou, werken met kristallen, werken met energie, meditaties, wensen en geluksmomentjes, Gronden/aarden, tenen lezen (in samenwerking met Mariet!) avondyoga, ontspanning, creatief, leren werken met kaartendecks (je eigen persoonlijke legging) kampvuur (en op pad in de natuur in samenwerking met Chris! Leuk!) Verder terug naar de basis, wat is er in deze wereld het meest belangrijk voor jou! En hoe kan je deze rust vasthouden. Tips/ Handvatten En verder een heleboel gezelligheid, mogelijkheid om te overnachten (in eigen tentje of in onze yogaruimte) ontbijt, lunch en avondeten, koffie thee en lekkere dingen en fruit:) En voor 's avonds bij het kampvuur een gezellig drankje! Leuk!! Een echt kadootje voor jezelf!!:)
(Maximaal aantal personen is 10!)

Investering al in is 150 euro. Programma start zaterdag 12.00 tot 22.00 en loopt door tot zondag 16.00. Opgave of meer info moniek@praktijkmaanlicht.nl  (06-24215065) ♥ 

 

VOLGEBOEKT woensdagavond 25 maart komt Numeroloog Gerrit Jansen (geanuleerd ivm Coronavirus maar! We gaan een nieuwe datum plannen!)

voor de tweede keer naar Tilligte. Omdat de eerste avond binnen no-time vol was nieuwe kans! Die avond vertelt hij per persoon je levensmissie uitdagingen valkuilen en je persoonlijke jaartrilling. Je mag ter plekke een geluidsopname maken met je telefoon van hetgeen hij te vertellen heeft ♥  Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn?
Aanmelden kan via moniek@praktijkmaanlicht.nl (of via 0624215065) Investering = 20 euro ♥ (Er is ruimte voor maximaal 10 mensen en de avond duurt tweeenhalf uur zodat er ook nog eventueel tijd is voor vragen ♥ 

Praktijk MAANLICHT 

06-24215065

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now