Volle Maanles woensdag 2 september 2020

Van 19.30-21.30 (Aanmelden kan nog nog 4 plekken)
Om het af te leren:)

Woensdagavond 2 september 2020. Waar? op het veld bij de voormalige yogaruimte Tilligte. Dit veld is groot genoeg :) start 19.30 - 21.30.
(Bijdrage:15 euro inclusief info, drankje en kampvuur:)) 

Opgave: moniek@praktijkmaalicht.nl/ 06-24215065

Sacred Woman ♥ 

Start 14 september 2020 (Vol uitgesteld ivm coronamaatregelen)

Start 11 januari 2021 (aanmelden kan nog) uitgesteld, nieuwe datum volgt

Op 7 maandagavonden van 19.30-21.30 

Heractiveer  je heilige vrouwelijke Kracht 

Wat mag je verwachten van deze mooie cursus.

Ik neem je in 7 avonden mee naar de volledigheid van je heilige vrouwelijke kracht 

Je gaat terug naar de oorspronkelijke kracht en wijsheid.

We werken met mooie Rituelen rondom vrouwelijkheid, je werkt met kristallen, kaartendecks, de heilige elementen, de kracht van de maan, maakt kennis met de oude wijsheid van de godinnen. We kijken waar de chakra’s de energiepunten in je lichaam voor dienen en wat ze voor jou in al vrouwelijke zijn kunnen betekenen. Je leert waar jou kennis verborgen ligt maar ook wat je eventuele valkuilen en nieuwe kansen zijn.

Je ontdekt in welke fase van je leven je op dit moment staat, over zelfliefde over voeding over je hormonale systeem over de kracht van seksuele energie. Je werkt met de vier elementen, de verhouding mannelijke/vrouwelijke energie die in jou aanwezig is. Je leert vertrouwen op je intuitie en hoogsensiviteit. Vertrouwen compassie universum down to earth over angsten, grenzen en LIEFDE!

En alles wat ter tafel komt:)

Een prachtig (en krachtige! Training) voor vrouwen in iedere levensfase. Kadootje voor jezelf! Deze training wordt gegeven in onze mooie praktijkruimte in Tilligte.

Aan tafel dus niet op matje:) op anderhalve meter afstand van elkaar (maar wel in krachtige verbinding)

We werken binnen en buiten 

Investering 125 euro voor 7 lessen van twee uur, inclusief thee.

Data: 14/ 28 september 12/26 oktober9/23 november/ 7 december 2020 

31 oktober 2020: Stiltewandeling "Avondstilte" (in mooie samenwerking/ info volgt snel:)) Uitgesteld ivm Coronamaatregelen. 

uitgesteld, nieuwe datum volgt

Workshop Zielscollage maken 19 December 2020 Uitgesteld ivm Coronamaatregelen nieuwe datum volgt!

Een zielscollage is een mooi middel om te kijken wat je bezig houdt en waar je op dit moment staat. Gaandeweg ontstaat er spontaan een collage. Mooi! 

Van 9.00-12.00 Inclusief materialen, thee en iets lekkers een korte reading over je werk kadootje voor jezelf.

Kosten 45 euro.

Data: Zaterdag 19 december

uitgesteld, nieuwe datum volgt

Bijna volle maan Retraite

22 en 23 mei 2021

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni vieren we dat het bijna zomer is!!
Deze tweedaagse retraite zit bomvol leuke dingen! We gaan stilstaan bij de super volle maan van 26 mei wat doet deze voor jou, werken met kristallen, werken met energie, meditaties, wensen en geluksmomentjes, Gronden/aarden, tenen lezen (in samenwerking met Mariet!) avondyoga, ontspanning, creatief, leren werken met kaartendecks (je eigen persoonlijke legging) kampvuur (en op pad in de natuur in samenwerking met Chris! Leuk!) Verder terug naar de basis, wat is er in deze wereld het meest belangrijk voor jou! En hoe kan je deze rust vasthouden. Tips/ Handvatten En verder een heleboel gezelligheid, mogelijkheid om te overnachten (in eigen tentje of in onze yogaruimte) ontbijt, lunch en avondeten, koffie thee en lekkere dingen en fruit:) En voor 's avonds bij het kampvuur een gezellig drankje! Leuk!! Een echt kadootje voor jezelf!!:)
(Maximaal aantal personen is 10!)

Investering al in is 150 euro. Programma start zaterdag 12.00 tot 22.00 en loopt door tot zondag 16.00. Opgave of meer info moniek@praktijkmaanlicht.nl  (06-24215065) 

 

VOLGEBOEKT woensdagavond 25 maart komt Numeroloog Gerrit Jansen (geanuleerd ivm Coronavirus maar! We gaan een nieuwe datum plannen!)

voor de tweede keer naar Tilligte. Omdat de eerste avond binnen no-time vol was nieuwe kans! Die avond vertelt hij per persoon je levensmissie uitdagingen valkuilen en je persoonlijke jaartrilling. Je mag ter plekke een geluidsopname maken met je telefoon van hetgeen hij te vertellen heeft Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn?
Aanmelden kan via moniek@praktijkmaanlicht.nl (of via 0624215065) Investering = 20 euro (Er is ruimte voor maximaal 10 mensen en de avond duurt tweeenhalf uur zodat er ook nog eventueel tijd is voor vragen.

praktijkm.jpg