Over mij  
Spirituele Coaching - Wandelcoaching (NIEUW)
Readings- Workshops - Medium
(moniek@praktijkmaanlicht.nl / 06-24215065)

64857573_1658338750976244_67680619065874
36713678_1371107373032718_84497001817539
_3.jpg
Mijn verhaal

Spirituele Coaching - Wandelcoaching (NIEUW)

Readings- Workshops - Medium

 

Mijn naam is Moniek , welkom op mijn site. 

Hooggevoeligheid, tekens vanuit het universum, contact met “de andere kant” Lichtbollen (orbs) die zich laten zien.

Krachtplekken voelen en superintuitief, boodschappen doorkrijgen, heldere dromen in dankbare verbinding.

 

Ik heb deze dingen altijd gehad wat maakte dat ik als kind soms bang was, soms alleen en me veel ouder voelde dan dat ik was. Ik heb ontzettend veel last gehad van een diep gevoel van heimwee naar de plek waar ik vandaan kwam. Ook toen al veel dromen en beelden, angstige maar ook hele mooie waarvan ik later besefte dat dat gewoon contact was met andere dimensies/ Frequenties. Ik beleefde alles met een enorme intensiteit.

 

Toen ik een jaar of 17 was kwam ik per toeval op een tentoonstelling van Jozef Rulof , een Medium.

Ik heb al zijn boeken achter elkaar uitgelezen en dacht: "nou als dit het is, is het oke". De boeken raakten mij zo diep dat het lezen ervan het gevoel terug bracht van waar ik vandaan kwam.  

Ik ben altijd blijven zoeken, heb alle complottheorieen uitgediept, het boeddhisme bekeken, mijn yogaopleiding gevolgd, geloven met elkaar vergeleken, nagedacht over wat en waarom en vooral over wat nu waarheid was. Boeken gelezen tot diep in de nacht. Het voelde net alsof iemand mij iets vertelde zoals sinterklaas bestaat en ik wist dat het niet waar was maar het geheim niet kon verklaren. Ik heb hele gesprekken gevoerd over nondualiteit, jaren lang alles uitgediept totdat ik op zo’n dieptepunt belande dat ik alleen maar kon en moest doorvoelen.

 

Pas daarna begreep ik wat geen boek mij kon vertellen dat het echte geheim de echte waarheid niet buiten mij verborgen lag maar diep van binnen, van binnen was het licht in mij dat nog altijd contact had met de hoogste lichtbron. En dat voelde veilig en mooi. Vandaaruit werd kindinmij geboren. Mijn yogapraktijk waar ik al elf jaar lang cursussen mocht geven de yoga, zwangerschapsyoga, Chakrayoga en de tekenlessen voor kinderen. Dankbaar en bijna iedere avond vullend.

 

Totdat ik in de zomer van 2019 echt letterlijk werd stopgezet. Ik kreeg de ziekte van Lyme zonder ooit een teek te hebben gezien. Mijn knie blokkeerde en ik werd met vlagen heel erg moe. Ik was even heel erg van mijn stuk gebracht en dacht oke. Wat nu.. Ik kreeg van heel veel lieve mensen heel veel lieve en goede adviezen maar ik begreep ook dat ik deze keer heel goed zelf moest gaan voelen wat dit voor mij betekende. Het voelde letterlijk als een teken om een andere koers te gaan varen.  Om met nog meer diepgang en bezieling mijn lichtkracht in te gaan zetten. Om dichter bij mij zelf te blijven en van daaruit te geven. Ook kwam ineens de naam MAANLICHT binnen en ik begreep dat het tijd was om die naam als nieuwe praktijknaam te gaan voeren.

In 2019 heb ik "voor de vorm" mijn Mediumschapdiploma’s gehaald maar ik wist tijdens de opleiding al dit ben ik mijn hele leven al:) De puzzelstukjes vielen en vallen nog steeds op de juiste plekken.

 

Graag help ik nu jou op je zoektocht, met de dingen waar je tegenaanloopt, je angsten je vragen binnen jouw zoektocht. Zodat ook voor jou de dingen op de juiste plek gaan vallen!

 

Liefs, Moniek.

                 

   Spirituele Coaching - Readings- Workshops - Medium